Love Hydration by Skin moments - #некаподкрепимбългарскиябизнес

 

 Хей, хей!!!

 

 Рядко пиша постове тук, но реших че този български продукт заслужава цял блог пост и наистина има защо. Готвя Ви още 2 поста за блога затова STAY TUNED!

А днес за какво ще си говорим - за един български крем за лице, но този крем е не просто един крем, а едно вълшебство в кутийка😍 , но не защото ми е изпратен безплатно за тест, а защото наистина виждам резултати от него. В следващите редове ще Ви споделя защо ми хареса продукта на Яна (създателката на Skin moments) и впечатленията ми относно Skin moments. Преди това да спомена, че крема Love hydration вече е в продажба на цена от 37лв. и може да го поръчате чрез лично съобщение в инстаграм страницата на @skin.moments


Ще започна с това, че ме впечатли отношението  - опаковането, посланията, наистина е просто страхотно, освен това в нейния Инстаграм може да откриете както български продукти изпипани и тествани до последния детайл, така и полезна информация относно грижата за кожата, аз лично научих много нови неща от профила на @skin.moments като например някои символи и тяхното значение, които слагат на етикетите на продуктите или за съставката ЛАКЕСИС, която дори и не подозирах, че съществува. Досега не бях виждала марка, която да споделя целия процес на разработване на козметичния си продукт, да ни държи в течение за всичко случващо се около него - това ме грабна изключително много, беше ми много интересно да науча повече за целия процес зад създаването на продукта💕

 

Нека да минем и към героя на днешния пост, а именно малкото чудо наречено Love hydration, с една дума ако мога да Ви опиша крема то тя ще е прекрасен, изпълнява всичките си действия - хидратацията е на ниво, хидратира много добре, освен това и придава някакси един по- свеж вид на кожата, дори има и лек glow ефект. По мои наблюдения, докато тествах кремчето забелязах, че е необходимо малко повече масажиране, докато попие наистина добре в кожата. За моята суха кожа смятам, че се справи страхотно, ползвам го в сутрешната си рутина и за момента не мисля да го заменя за друг😊 Текстурата на крема е толкова ефирна, точно като памук, лека и по никакъв начин не стои тежко върху кожата, а напротив.


 Относно съставките в крема - главните герои са хиалуроновата киселина, лакесис и екстракта от смокиня, по- това, което прочетох в състава се съдържа и ниацинамид, сквалан, масло от жожоба и авокадо, което звучи страхотно. Освен това разбрах от сторитата на Skin moments, че крема съдържа също и Exfo-bio, което всъщност са екстракти от пълп на банан, манго и жълт момбин - + още нещо ново и интересно, което научих😉 А за аромата - със сигурност не е натрапчив, а напротив много леко се усеща.

Мога да споделя, че след един дълъг тест на крема, усещам кожата си по-здрава и по-хидратирана.

Цялостното ми мнение за Love hydration - за цената си получавате един наистина добър продукт, от който ще видите добри резултати и още нещо важно е, че продукта е БЪЛГАРСКИ, произведен тук в БЪЛГАРИЯ, което си е просто УАУ!!!

 Със сигурност ще си купя крема в пълен размер, но тъй като в момента имам доста насъбрани и не бих искала да трупам след като ги изразходя задължително ще си го взема (П.С Вече ми е в wishlist-а😅😅)

 

 ! Искам да кажа едно голямо БРАВО на Яна (създателката на Skin moments), на всички специалисти, химици, козметолози, които стоят зад осъществяването на този прекрасен крем💛 !

 

ДА ПОДКРЕПИМ БЪЛГАРСКОТО: 

ИНСТАГРАМ → @skin.moments

 
 
До скоро💛

Comments

Popular posts from this blog

Ревю: Maybelline Lash Sensational Спирала

Ревю: ДМ Balea Пилинг за устни

Идеи за подаръци 2020