Bloggers collaboration: Sephora Waterproof Eye Makeup Remover

Здравейте, сладури!!!

Ако не си спомняте ще Ви подсетя.С dea.vibes правихме колаборация и това е един от продуктите, които получих.Днес ще Ви разкажа за демакианта за очи на Sephora Waterproof Eye Makeup Remover,който получих.Може би ще Ви се стори доста странно, но това е първия ми продукт на Sephora.Супер много се зарадвах, когато го видях.Искам да и благодаря, че се е съобразила с това че имам суха кожа и ми е взела от мини размера, за да няма някаква странична реакция или продукта да не повлияе добре на кожата ми.
 Продукта е изключително нежен и не усещам парене или неудобство, когато почиствам грима от очите си с него.Интересното е, че е с екстакт от метличина, която помага при кожни проблеми.


Гадното за един бюти блогър е че само в София има Сефора.Аз живея в Бургас, а София е много далече и в моя град няма Сефора.А от сайта доставката е доста скъпа, тъй като продуктите идват от чужбина.
Когато използвам този демакиант, гримът ми е почистен само с едно движение.Почиствате ли грима си с този продукт, в никакъв случай не търкайте окото си, а задръжте тампона, за да не се появяват бръчки или други проблеми на кожата.

Бих искала да благодаря на Деа, че се съгласи да направим тази колаборация и също така, че успях да се докосна до продукт на Сефора💋😚

Имате ли любим продукт на Сефора за почистване на лицето? А любим демакиант за очи?

До скоро!!! 

Надявам се да Ви е било полезно и интересно!

Може да ни последвате в Instagram: 
Деа- dea.vibes

Comments

Popular posts from this blog

Ревю: Maybelline Lash Sensational Спирала

Ревю: ДМ Balea Пилинг за устни

Идеи за подаръци 2020